Volg Gatsby
Dit luxe landgoed in Putten heeft een krankzinnige geschiedenis wordt binnenkort geveild.
27/04/2017   Door Valentijn Koningsberger
Een eigenaar die zijn nek brak op de wenteltrap en een ander die z'n kapitale onderkomen eigenhandig tot de grond toe afbrandde, landgoed Groot Spriel in Putten kent een bizarre geschiedenis. De huidige eigenaar voegt daar een nieuw dieptepunt aan toe, hij moet het Puttense pareltje gedwongen veilen. Wie biedt?
Opmerkelijk, 30-jarige Zwitser koopt even een superjacht van $26,6 miljoen
27/04/2017   Door Valentijn Koningsberger
Als het om luxe uitspattingen gaat zijn we bij Quote best wel wat gewend. Maar een 30-jarige die even $26,6 miljoen aftikt om te kunnen spelevaren met een eigen superschuitje, dat zagen we nog niet eerder.
Schoonzoon Vladimir Poetin zet woning in Voorschoten te koop voor €2,9 miljoen
27/04/2017   Door Henk Willem Smits
De dochter van Vladimir Poetin, Maria, is getrouwd met de Nederlander Jorrit Faassen. Hoe de twee als ze in Nederland zijn erbij zitten, is nu op Funda te vinden, hun woning in Voorschoten staat namelijk te koop.
Dit poenerige penthouse is van puintycoon Wim Beelen en staat voor €4,95 miljoen te koop
26/04/2017   Door Martijn Zeven
Altijd al een penthouse in een landhuis willen bezitten? Dat kan nu. Afvaltycoon en Quote 500-lid Wim Beelen (41), heeft zijn stulpje in Laren te koop gezet.
Ikea's reactie Balenciaga's peperdure remake van hun Frakta-tas van 99 cent is briljant
26/04/2017   Door Gigi van der Zwaan
Een 10 voor de humor.
Het (betaalbare) huis van de toekomst is Zweeds en data-driven
22/04/2017   Door Stijn van Wonderen
Een kittige rode doos, zo ziet volgens architecten Tham & Videgard én 2 miljoen Zweden het huis van de toekomst eruit. Je leest het goed, het ontwerp van het zogenaamde ‘House of Clicks’ werd in samenwerking met 21% van de Zweedse bevolking gemaakt. Gewoon, met behulp van Big Data.
Wie koopt deze hippe en royale designkerk in Muiden voor €2 miljoen (foto’s)
22/04/2017   Door Stijn van Wonderen
Ben je atheïst, maar kun je een kerkelijke bouwstijl wel waarderen? Dan is het volgende vastgoedobject wellicht iets voor jou. Oh ja, je moet wel een paar miljoen te besteden hebben.
Met dit bijzondere landgoed van €4,5 miljoen waan je je zéér ver in het verleden
21/04/2017   Door Stijn van Wonderen
Voor €4,5 miljoen staat het te koop via Sotheby’s, landgoed Strypemonde in Rockanje. Maar wees wel gewaarschuwd, want als je van een moderne, strakke inrichting houdt, is het beslist niet aan jou besteed.
Te koop: de fameuze Riva van Ferruccio Lamborghini (video)
20/04/2017   Door Jonathan van Noord
Zonder te overdrijven kunnen we stellen dat Ferruccio Lamborghini, de oprichter van het wereldberoemde Italiaanse automerk, een snelheidsduivel was. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Riva Aquarama speedboot die hij vijftig jaar geleden aanschafte de snelste was die de botenbouwer maakte. Wat echter wel heel bijzonder aan deze Aquarama is, is het feit dat er zelfs na al die jaren geen snellere is gemaakt.