Volg Gatsby

Dit is volgens vrouwen de ideale penislengte


Size does matter!

Size does matter...blijkbaar! Alleen denken vrouwen en mannen wel heel anders over de ideale grootte van het mannelijke geslachtsdeel. De ideale grootte volgens mannen is namelijk groter dan de ideale lengte volgens vrouwen.

Uit een onderzoek van Dr. Ed blijkt dat mannen het liefst een penis hebben van 16.6 cm. Vrouwen vinden juist een penis van 15.8 cm ideaal. Vrouwen zijn dus eigenlijk veel sneller tevreden dan mannen denken. Valt dat even mee!

Dr. Ed liet mannen en vrouwen een survey invullen. Hier gaven veel vrouwen aan te denken dat de gemiddelde penislengte 13.8 cm is. Mannen dachten dat de gemiddelde lengte 14.1 is. Het echte gemiddelde is 13.2 cm (in een opgewonden toestand, jawel).

44.5 % van de mannen gaf aan tevreden te zijn met de lengte van hun penis en 14 % zei zelfs heel tevreden te zijn. 29.5 % gaf aan geen mening te hebben en 10.3 % van de mannen is niet blij met de lengte van hun penis. Gelukkig zijn veel mannen dus tevreden met hun zaakje down there. Maar het blijkt dat de lengte van de penis vrij weinig invloed heeft op hoe zelfverzekerd mannen zijn in bed.

67.4 % van de vrouwen geeft aan dat lengte wel belangrijk is, maar dat het niet heel erg uitmaakt. 11.2 % gaf aan de lengte heel belangrijk te vinden en 21.4 % van de vrouwen gaf aan het totaal niet belangrijk te vinden.

Ach, het is natuurljk ook veel belangrijker wat hij er allemaal mee kan ;)

via GIPHY

Via Cosmopolitan


Meer Leren
Is de schil van elke pompoen eetbaar?
16/01/2018   Door Elle Eten
Oeps! Blijkbaar niet...
Met je moeder chillen zorgt dat ze langer en beter leeft, volgens onderzoek
16/01/2018   Door Nathalie van Meurs
Toch maar even je moeder te eten vragen dit weekend.
Alle wijze dingen die Meghan Markle ooit over liefde heeft gezegd
16/01/2018   Door Kayleigh Roberts
'Spelletjes spelen kan leuk zijn, maar als het erop aankomt en het gaat om de persoon met wie je de rest van je leven wilt delen, is dat niet degene met wie je spelletjes wil spelen.'
Dit is waarom mensen vreemdgaan, volgens 500 vreemdgangers
16/01/2018   Door Nathalie van Meurs
Het is niet altijd een teken van een slechte relatie.
7 online vaardigheden waarover elke man moet beschikken
15/01/2018   Door Mr. Gatsby
Je kent wellicht de stoere mannen-handleidingen over hoe je een auto uit de modder trekt, hout hakt en vuur maakt, maar het is verdomme 2018. Je leeft óók online. Daarom: zo word je een betere man op het internet (of, omdat jullie van lijstjes houden: de 7 online vaardigheden die elke man moet hebben)
Dit zijn de 5 grootste nadelen van heel erg aantrekkelijk zijn
15/01/2018   Door Stijn van Wonderen
Wie er een beetje knap uitziet, heeft altijd de halve wereld al aan z'n voeten, althans dat dachten we. Volgens Amerikaanse psychologen kent woest aantrekkelijk zijn namelijk een aantal onverwachte schaduwzijden.
Volgens de wetenschap zijn dit de 4 typen dronken mensen
15/01/2018
In welke herken jij jezelf het meest?
6 opmerkelijke feiten over het drinken van water
15/01/2018   Door Mr. Gatsby
Want is het wel waar dat water uit de fles gezonder is dan kraanwater? En val je af van water drinken. Hierbij een aantal mythes en fabels ontkracht.
Bewezen: je moeder is je beste vriendin ooit
15/01/2018   Door Cosmopolitan NL
De wetenschap toont aan dat je moeder en jij NTB (mam, dat betekent: niet te breken) zijn.