Volg Gatsby

Grote voeten, grote … Klopt dat eigenlijk wel?


Na al die tijd, eindelijk een antwoord!

Grote voeten, grote… Schoenen! Juist, dat klopt als een bus. Grote handen, grote… Handschoenen dan?! Correct! En last but not least: grote handen, grote voeten, grote penis? Nee, helaas. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de grootte van een penis niet per definitie in verhouding staat met de grootte van handen of voeten. Het is dus een fabeltje, helaas.

Is er dan een andere manier waarop je kunt ontfutselen of de man groot geschapen is?

Ja die is er. En grappig genoeg moeten we dan alsnog naar de handen kijken. Of beter gezegd: de vingers. Als je bedpartner een langere ringvinger dan wijsvinger aan zijn rechterhand heeft, dan heeft hij blijkbaar ook een grotere penis. Dit bleek uit een onderzoek aan Gachon Universiteit Gill Hospital in Zuid-Korea. 172 mannen tussen de 20 en 69 jaar oud namen deel aan dit onderzoek.

via GIPHY

Je denkt misschien dat dit wel heel vergezocht is, maar dat is het schijnbaar niet. Eerder onderzoek naar de Hoxgenen - die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de vingers en genitaliën bij embryo’s, had deze mogelijkheid al gesuggereerd. Maarre, voordat je hysterisch naar de handen van een man gaat zitten staren, bedenk je dan wel even dat ander onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen sneller vreemdgaan als hun man een grote penis heeft. En dit schijnt de reden te zijn.

In wat voor een wereld leven we?!


Meer Leren
Deze 52 woorden zullen mensen van adel nóóit gebruiken
07/07/2018   Door Mirjam van den Broeke
Want zo heurt het niet. Gebakjes zijn taartjes, een japon is een jurk. Dit zijn 52 woorden die Willem-Alexander, Máxima en andere leden van de Koninklijke familie nooit zullen gebruiken.
Catalógus, zeuven, eensgezinswoning: nog eens 10 woorden die te vaak verkeerd worden uitgesproken
03/07/2018   Door Mirjam van den Broeke
Pak ze hard aan, die taalverloederaars!
Deze Oud-Hollandse woorden zijn te mooi om niet meer te gebruiken
03/07/2018   Door Mirjam van den Broeke
Tijd voor een eerherstel.
Spagetti, pap-prika en advocado: deze woorden mag je nooit meer verkeerd uitspreken
03/07/2018   Door Mirjam van den Broeke
Omdat het een beetje onnozel overkomt.
Dit zijn de do’s & don’ts voor als je in Thailand bent
28/06/2018   Door Mr. Gatsby
Thailand is een utopie voor menig backpacker met slechts een drol en een stuiver te besteden. Thailand is tevens het land waar je per dag honderden euro’s (of tienduizenden bath) kunt verbrassen door je te laten onderdompelen in de meest luxe resorts. En zo biedt Thailand voor ieder wat wils.
Aan deze signalen herken je of iemand liegt
25/06/2018
En hoewel sommige mensen misschien beter zijn in liegen dan anderen, blijkt iedereen zichzelf te kunnen trainen in liegen.
Hoor je eigenlijk fooi te geven in een restaurant? En zo ja, hoeveel?
25/06/2018   Door Stijn van Wonderen
Er heerst veel onzekerheid omtrent het geven van fooi. In de Verenigde Staten is het geven van fooi haast verplicht, terwijl het in Scandinavische landen usance is om geen cent extra te lappen. Maar wanneer geef je wel en niet een fooitje?
Kom je vaak te laat? Dan ben je succesvoller
25/06/2018   Door Mirjam van den Broeke
Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.
Deze 9 apps maken je slimmer
25/06/2018   Door Stijn van Wonderen
Tja, want het ding in je zak heet niet voor niets een 'smartphone'.