Volg Gatsby

Deze held woont al 22 jaar in een zandkasteel


Als je geen geld hebt voor een echt huis, waarom niet?

Als je dacht dat in Amsterdam de huizenmarkt op slot zit, dan heb je het nog niet in Hong Kong geprobeerd. Hier leg je meer dan een half miljoen euro neer voor 11,4m². Reden genoeg voor de mensheid om alternatieven te zoeken. Microwoningen? Een zandkasteel? Ach, why the f*ck not?!

Blijkbaar zijn deze twee steden niet de enige plekken waar de huizenprijzen de pan uitstijgen. In Rio de Janeiro heb je hetzelfde probleem. Daarom vond Marcio, die inmiddels bekend staat als 'The King', het een goed idee om naar het strand te verhuizen. Hier sliep hij een tijdje op het strand totdat hij een zandkasteel bouwde en daarin ging wonen: nu is hij letterlijk koning te rijk.

Gemiddelde huurprijs

In Rio de Janeiro zijn de prijzen zo hoog dat de 'normale' mens niet eens meer kans maakt op een onderkomen. Zo zijn de gemiddelde huurprijzen hoger dan de gemiddelde maandloon van de inwoners. The King heeft het daarom beter aangepakt en betaalt helemaal niks voor zijn appartement met zeezicht. "Het is zo lekker om wakker te worden aan de zee. Daarnaast heb ik nu alle vrijheid." Zie hier zijn gratis mansion. Prima vertoeven, als je het ons vraagt. 


Gerelateerd
Deze held woont al 22 jaar in een zandkasteel
27/05/2018   Door Caroline Westendorp
Als je geen geld hebt voor een echt huis, waarom niet?
Dit is waarom vrouwen van lage stemmen houden en mannen van hoge
19/05/2018   Door Mr. Gatsby
Mannen met een laag stemgeluid zouden veel aantrekkelijker overkomen op de vrouwtjes. En vice versa. Maar hoe komt dat zo?
Mannen blijken behulpzamer voor vrouwen met hoge hakken
12/05/2018   Door Mr. Gatsby
Je mag er misschien bij fronzen, maar uit Frans onderzoek blijkt dat mannen behulpzamer zijn als je hoge hakken aanhebt. Ter zake met feiten en resultaten.
12 dingen die elke dronken man doet
03/05/2018   Door Mr. Gatsby
Herkenbaar?
Wanneer is het OK om bij je partner scheten te laten of te poepen?
29/04/2018   Door Redactie Cosmopolitan
Mannen geven hun mening.
Het lichaam van deze man is voor 99% bedekt met tatoeages
19/04/2018   Door Caroline Westendorp
Wat zou zijn moeder ervan vinden?
Waarom de stem van een man verandert als hij met een dame belt
12/04/2018   Door Mr. Gatsby
Ze zetten niet voor niets een liever stemmetje op.

'Waarom krijgt de man altijd de schuld van alles?'
12/04/2018
We zochten het uit. Met behulp van een geestelijke.
Waarom praten vrouwen eigenlijk zo veel?
10/04/2018   Door Mr. Gatsby
‘De tong van de vrouw zwabbert als de staart van een lammetje,’ zo luidt een oud Engels spreekwoord. Het blijkt één van de meest gestelde vragen te zijn aan de zoekmachine van Google: ‘waarom praten vrouwen zoveel?’ En zo wordt het eeuwenoude stereotype - dat vrouwen veel meer zouden praten dan mannen - opnieuw kracht bij gezet.