Volg Gatsby

Dit zijn de 9 best betaalde Victoria's Secret modellen


Nou, doe mij ook maar zo'n dieet- en sportregime dan.

Als je de horrorverhalen mag geloven, staat het leven van deze modellen in het teken van overmatig sporten en bizarre crash diets. Maar als je de bedragen ziet die zij jaarlijks op hun bankrekening mogen bijschrijven, weet je waarvoor ze het doen. En eerlijk is eerlijk: als ik in een perfect leven ook maar een kans maakte op eentiende van hun salaris, zou ik mezelf een jaar lang uithongeren. Moet ik er alleen wel voor zorgen dat ik, gehuld in een sexy lingeriesetje en nepvleugeltjes, niet out ga op de catwalk. Anyway, hier zijn de negen best betaalde modellen van Victoria's Secret:

 

9. Taylor Hill – $4 miljoen

Taylor Hill is pas 21 jaar jong maar liep in 2014 al haar allereerste show van Victoria's Secret. Slechts een jaar later ontving ze de titel Angel en direct ook dit mooie, bijpassende salarisstrookje.

 

8. Jasmine Tookes – $4 miljoen

Jasmine Tookes loopt al mee sinds 2012 en werd in 2015 bekroond tot Angel. Datzelfde jaar mocht ze de Fantasy Bra met een waarde van $3 miljoen dragen. Jasmine was de vierde donkere vrouw ooit die deze speciale beha aan het grote publiek mocht tonen.

 

7. Lily Aldridge – $4 miljoen

Lily Aldridge is een veteraan in het vak, ze loopt namelijk al mee sinds 2009. Ook kun je haar spotten in de Victoria's Secret campagnes.

 

6. Joan Smalls – $4,5 miljoen

Joan is een Puerto Ricaans supermodel. Ze begon haar loopbaan bij Victoria's Secret in 2010 en liep in 2011 en 2012 tijdens de fashion show mee.

 

5. Alessandra Ambrosio – $5 miljoen

Alessandra is inmiddels 36 jaar oud, maar ziet er nog uit als twintig. De veteraan is al sinds 2000 onderdeel van de shows en werd in 2004 gekozen als het eerste spokesmodel voor de PINK-lijn van het bedrijf. 

 

4. Liu Wen – $7 miljoen

Liu was de eerste Chinese vrouw die mocht meelopen met de Victoria's Secret show. Naar eigen zeggen was ze erg verbaasd dat ze mocht meedoen: ze heeft namelijk betrekkelijk grote borsten. Na een pauze van vier jaar, is ze sinds 2016 weer te zien op de catwalk.

 

3. Gigi Hadid – $9 miljoen

De jonge Gigi Hadid heeft pas twee keer meegedaan, maar verdient nu al meer dan menig collega's. 

 

2. Kendall Jenner – $10 miljoen

Gigi's best friend for life boert ook aardig goed. Kendall Jenner - wie kent haar niet - verdient inmiddels meer dan vrijwel al haar collega's. En dat terwijl ze het in het begin vrij moeilijk heeft gehad vanwege haar bekende familie.

 

1. Adriana Lima - $10,5 miljoen

Lima is waarschijnlijk het meest bekende gezicht van Victoria's Secret. De Braziliaanse dame loopt al mee sinds 1999 en is sinds 2000 officieel Angel. Ze mocht in 2003, 2007, 2008 en 2012 de show openen en verdient inmiddels het meeste van de hele ploeg.


Gerelateerd
Geld maakt misschien niet gelukkig, wel gespierd
28/06/2018   Door Redactie Men's Health
Dit zijn de fitste miljardairs ter wereld.
8 eenvoudige manieren om aan het eind van de maand meer geld over te houden
19/03/2018   Door Christine van Spankeren
Deze makkelijke dagelijkse gewoontes kun je jezelf zo eigen maken.
Op deze leeftijd geef je het meeste geld uit (vrijwillig of niet)
16/03/2018   Door Christine van Spankeren
Dus kun je maar beter alvast sparen als je nog zo oud moet worden.
Weer wennen aan de gulden? Zo zag ons oude geld eruit
10/02/2018   Door Mr. Gatsby
Zo’n 60% van de Nederlanders zou uit de eurozone willen stappen, terwijl Griekenland de euro gewoon lekker moet blijven gebruiken. Dan maar terug naar de gulden?
Maakt geld écht gelukkig?
15/12/2017   Door Mr. Gatsby
Harvard zocht het voor je uit.
Dit zijn 5 manieren om online je geld te verdienen
14/12/2017   Door Mr. Gatsby
Het internet is tegenwoordig overal. Het is een essentieel onderdeel geworden van onze dagelijkse routine. En voor sommige mensen is het internet bovendien heel erg lucratief. Dit zijn vijf manieren om makkelijk wat extra cash te verdienen op het web.
Onderzoek: geld maakt alleen gelukkig als je het zo uitgeeft
07/12/2017   Door Esquire
Koop bijvoorbeeld ervaringen, geen spullen!
Je krijgt €50.000 cadeau als je in dit winters skidorpje gaat wonen
24/11/2017   Door Redactie Quote
Wandelen, skiën en herten kijken. Snoepen van de stilte. Wilde geiten voeren. En een leuke fooi verdienen.
4 tips voor als je te veel geld uitgeeft aan kleding
08/10/2017   Door Christine van Spankeren
We all have been there..